Hoe kan ik voldoende ruimte creëren voor interactie met kinderen?

Nieuws

04 - 02 - 2016

19 april 2016 – Conferentie ‘Met alle respect’

Onderwerpen als aanslagen, homoseksualiteit en antisemitisme liggen maatschappelijk gevoelig en komen gegarandeerd de school binnen. Wat is de pedagogische taak van de school? Hoe bespreek je moeilijke thema’s in de klas? Hoe handel je als school vanuit gemeenschappelijke waarden?
Kom naar de conferentie om inspiratie op te doen, rust uzelf toe met kennis en vaardigheden door te oefenen met methoden en verzamel tips voor de praktijk op uw school!

Voor wie
Voor leraren en schoolleiders in het primair en voortgezet onderwijs, en voor opleiders van lerarenopleidingen en pabo’s die zich willen inzetten voor een sociaal veilig klimaat op school.

Impressie
In 2015 was het thema van de conferentie Met Alle Respect! ‘Samen werken aan sociale veiligheid’. Onderwijsprofessionals gingen samen de dialoog aan over sociale veiligheid. Lees de visuele notulen met een uitgebreide terugblik met tips, nieuwe inzichten, ‘good practices’ en ideeën voor de toekomst.

Praktische informatie
Wanneer: dinsdag 19 april 2016
Tijd: 9.30 – 16.30 uur, inclusief lunch en afsluitend een borrel
Waar: De Rijtuigenloods in Amersfoort
Wilt u op de hoogte blijven? Stuur een mail naar allerespect@conferentiebureau.nl en zet 19 april 2016 alvast in uw agenda. Medio februari volgt de uitnodiging met meer informatie over het programma.

Zie ook: http://www.schoolenveiligheid.nl/allerespect/

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief voor al het CEPM nieuws in je mailbox.